november 6, 2017

Algemene voorwaarden

Betalingen: Betalingen kunnen contant of via overschrijving plaatsvinden, voor aanvang van de eerste les.

Inschrijving : Inschrijving is pas definitief als de betaling voldaan is. Dit kan contant of per bank. Bankgegevens NL20 ABNA 0843 5804 88  T.n.v. Josse Beudeker – Willem Meester. Vermeld er aub de naam van het kind bij. 

Afmelden : Afmelden bij ziekte of andere afwezigheid , telefonisch uiterlijk vijf uur voor aanvang van de les. (de les kan niet terugbetaald worden)

Op tijd aanwezig : Je kunt het beste 5 a 10 minuten voor de les start aanwezig zijn. Dan kunnen we op tijd beginnen. Aan het einde van de les doen we vaak een korte visualisatie of meditatie. Dan is het prettig wanneer het stil in de studio is. Mocht je je klaar maken voor de les en er is nog een groep bezig zijn hou je hier rekening mee.

Bijzonderheden : Geef voor aanvang van de les aan als u kind geblesseerd is of als er andere bijzonderheden zijn. (Dit mag ook telefonisch)

Drink/eet advies : Geef u kind niet teveel drinken of eten voor de les. Dit kan ongemakkelijk zijn voor u kind vanwege een vol gevoel in combinatie met de yoga oefeningen. 

Kledingadvies : Zorg dat u kind comfortabele kleding aan heeft waar hij/zij zich  goed in kan bewegen. Het is prettig om een vest te dragen die makkelijk aan/uit kan tijdens de les. De les wordt beoefend op blote voeten of goede anti slip sokken. Er is een bak aanwezig waar de kinderen hun sokken/vest ect in kunnen leggen tijdens de les.

Omgang locatie: Wij delen de ruimte met andere bedrijven. Dit betekent dat wij rekening houden met onze collega’s. Gedraag je rustig op de gang, zodat we allemaal verder kunnen met onze bezigheden.

Materiaal aanwezig : In de ruimte zijn matjes, dekentjes en ander lesmateriaal aanwezig. U kind hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Beeldmateriaal : Om de lessen een gezicht te geven, wordt de website en Facebook pagina en Instagram account af en toe aangevuld met beeldmateriaal (foto’s/filmpjes). Indien u dit niet wilt graag aangeven bij de docent.