oktober 19, 2017

Over mij

Hoi, ik ben Josse Willem Beudeker.

Ik ben een trotse vader, van twee prachtige meiden: Stella en Rosie. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw Robin.

Ik ben ruim acht jaar werkzaam geweest als meester. Ik werd moe van het resultaatgerichte en ging burn-out. Tijdens dit proces heb ik een hoop geleerd.

Sinds kort geef ik gymlessen, kinderyoga en -coaching. Je kunt me ook inhuren als bijlesdocent. Ik kan je kind inzichten geven om te leren leren. Ik ga altijd uit van de kracht van het kind. Mijn kinderyogadiploma haalde ik bij Dolfijn Welness in Amsterdam. Hier heb ik een hoop leuke dingen geleerd en ontdekt hoe gaaf kinderyoga is!

Coaching doe ik op gevoel. Als het nodig is kan ik je kind ondersteunen door een luisterend oor te bieden, door mindfulnessoefeningen te doen, door samen de natuur in te gaan. 

In mijn vrije tijd surf ik, loop ik hard en schrijf ik graag. Dit doe ik met mijn hart, waardoor ik vaak iets opruim onderweg. Ik schrijf over mijn ontdekkingen in het leven, dat doe ik onder de naam Willem Meester op de website: www.willemmeester.nl

Als basisschoolleerkracht wilde ik kinderen meer meegeven dan cognitieve vaardigheden. Ik wil ze eigenlijk alles leren wat ik zelf pas later geleerd heb.

  • Hoe blijf ik in contact met mijzelf.
  • Durven fouten te maken (hiervan leer je namelijk)
  • Nieuwsgierigheid ontwikkelen
  • Vergankelijkheid inzien
  • Leren loslaten
  • Vertrouwen hebben in het onbekende.

Kinderyoga vat dit voor mij allemaal samen. Het is de brug die zorgt voor de juiste verbinding.

Namasté,
Josse.